Hvorfor trenger jeg SEO for nettstedet mitt?
SEO påvirker alle nettsteder, og hvis du eier en virksomhet som ønsker å hente kundeemner eller kunder fra nettet så trenger du utført søkemotoroptimalisering for nettstedet ditt. Det er jobben som må gjøres for at et nettsted - med vilje - rangeres så høyt i Googles søkeresultater at man får folk inn på sitt nettsted.
Les mer
Hjemmeside til regnskapsbyrå Tallglede - vi gratulerer!
Tallglede er et lite og effektivt regnskapsbyrå i Asker som betjener kunder i hele Norge. De spesialiserer seg på smarte og tilpassede løsninger for håndverkere og andre typer firma.
Les mer
Kutt fremmedordene - og selg MER!
Mange tenker at det å ha fremmedord på nettstedet sitt gjør at folk opplever det mer profesjonelt. Men er det sant? Hva sier statistikken om dette?
Les mer
Hvordan bevege din kunde til å KJØPE fra deg?
Hvorfor kjøper du? Og hva kan du gjøre for å få folk til å kjøpe fra deg? Det handler om STATUS. Men ikke slik du tenker på status. Se her...
Les mer
Vi gratulerer Ullerud - ekspert på brannkompetanse - med ny hjemmeside
Ullerud As er eksperter på brannkonsept, brannvern og rådgivning innen dette til både store firmaer og privatpersoner.
Les mer
Oppfriskning av hjemmeside for Effectum
De har vært kunde hos oss i 10 år, og det er vi veldig stolte over! Effectim Franchise Consulting har en referanseliste som innbefatter svært mange kjente firmaer, og vi er stolte over nok en gang å levere ny oppfrisket hjemmeside til dem.
Les mer
Slik får du flere kunder fra din hjemmeside
Jeg kaller det suksesskartet. Veien til å få flere kunder fra ditt nettsted. Og nå har jeg for første gang lagt dette tilgjengelig for andre.
Les mer
Hvordan få flere gode kundeuttalelser - som kan øke salget ditt?
Gode referanser gjør det mye lettere for deg å selge. - Her deler jeg en teknikk som gjør det mye enklere å få gode kundeuttalelser som du kan bruke aktivt på ditt nettsted (og evt i brosjyrer).
Les mer
Hvordan lage en god hjemmeside?
En god hjemmeside må selge. Det er ikke nok å informere, men den må skaffe deg henvendelser og bestillinger. Her er det som bør være på plass.
Les mer
Hva er søkemotoroptimalisering?
Hvorfor er synlighet i Google så viktig for din bedrift? Denne videoen er laget for deg som eier en bedrift og som ønsker å se fordelene for deg.
Les mer
Hva må din hjemmeside ha?
Her går Preben Sangvik igjennom hva din hjemmeside må ha for å fungere slik du ønsker.
Les mer
Digital markedsføring - øker og øker
Digital markedsføring har blitt en del av din hverdag om du liker det eller ikke. Dette gir deg enorme muligheter til å treffe dine kunder - akkurat når de leter etter dine tjenester eller produkter.
Les mer
SEO Oslo
Som bedriftseier i Oslo så regner jeg med at du har vært nedringt av dem som vil selge SEO. Så hva er det egentlig, og hvordan kan søkemotoroptimalisering hjelpe deg i Oslo og ellers? Her har jeg listet opp de viktigste fordelene for ditt firma - kort og godt.
Les mer
5 tips om SEO for deg med nettbutikk

Driver du nettbutikk og kjenner gleden av hvert salg du får i nettbutikken? Da vil du kjenne gleden av god søkemotoroptimalisering for din nettbutikk. For den vil gjøre at du får nye kunder som du ellers ikke ville fått.

Les mer
Ny responspartner.no lagt ut
Nå fremstår responspartner.no i ny drakt. Ikke bare fordi fornying var på sin plass, men også for å fokusere sterkere på søkemotoroptimalisering.
Les mer