Bli mer kjent med Responspartner

Preben Sangvik har drevet med utvikling av markedsverktøy og synlighet i søkemotorene siden 2003. Både i Norge og internasjonalt. Han har et solid "track record" og har blitt head huntet inn til store kunder, både til å lede workshops og til å levere synlighet. 

Resultatdrevet

Google har virkelig endret måten markedsføring bør gjøres på. Uansett hvilken type forretningsdrift du gjør, så bør Google-markedsføring være en del av sentrum.

Norge er ikke et unntak: Flere og flere bedrifter tar i bruk SEO-tjenester som et ledd i å bli synlig der folk er: i Google.

Er du klar for å ta steget? - Lei inn et av de firmaene som har jobbet lengst med søkemotoroptimalisering i Norge. Ikke bare har vi erfaringen, vi får resultatene også!

Vårt fokus er å hjelpe firmaer å generere mer salg og henvendelser gjennom beviste SEO-strategier. Vi tar i bruk beste praksis for søkemotoroptimalisering, og jobber målrettet for at DU skal bli funnet når potensielle kunder gjør relevante søk i Google. 

Vi er et ledende SEO byrå, og leverer knallgode resultater. 

Tar du i bruk oss så betyr det at du vil oppleve å få bedre rangeringer i Google, flere henvendelser og dermed også bedre resultater og ROI (Return On Investment).

Er du klar for bedre synlighet nå?

Teamet i Responspartner

Preben Sangvik

Daglig leder/ leder av SEO

Alf Henning Olsen

 Styreleder/ forretningsleder

Øyvind Skjelstad

 Design /Medarbeider