Flere kunder via søkemotoroptimalisering

Søkemotoroptimalisering - Norsk SEO byrå

Slik kan du få lukerativ gjennomføring av SEO - og bedre synlighet i søkemotor listene

SEO står for "Search Engine Optimization", som på norsk heter søkemotor-optimalisering. Noen sier "SEO optimalisering", men det er jo litt smør på flesk...

Uansett er det en VIKTIG del av din digitale markedsføring, men ofte veldig vanskelig å utføre selv. Derfor velger mange å leie inn en SEO ekspert, enten til å få råd eller å gjøre jobben for seg.

Det kreves mye spesialkompetanse og riktige verktøy for å få til god synlighet i søkemotorer. Velg derfor noen med lang og bred erfaring til å gjøre dette for deg. 

Her får du hjelp med søkeoptimalisering fra noen som har drevet med dette i over 15 år, har laget flere kurs og også engelsk fagbok om temaet.

SEO er smart valg for deg fordi du kan...

Tjene mer penger

Hensikten med SEO er at du skal få flere klikk fra Googles SERP (Search Engine Results Page = søkeresultatene) inn til din salgsside. Klikk fra SULTNE kjøpere. Det er bevist gang på gang at disse kjøper oftere og mer enn folk som ellers kommer inn på et nettsted. Derfor er det lønnsomt å komme høyt i Google på de frasene som brukes av sultne kjøpere.

Kunne du tenke deg det?

Spare penger

Når du først ligger i toppen på Google på de søkefrasene du vil ha, så henter du inn folk helt gratis. Du betaler ikke per klikk, og ikke betaler du per visning heller. Det er rett og slett gratis. Dermed vil du på lang sikt spare store penger på å ligge i toppen av Google.

Spare tid

Du driver et firma fordi du tjener penger på det du gjør. Bruk derfor tiden din på det, og ikke forsøk å lese deg opp på hvordan du skal gjøre god SEO selv. Problemet er at SEO endrer seg hele tiden, for Google endrer seg. 

Spar din tid ved å sette bort jobben til dem som spesialiserer seg på søkemotoroptimalisering. Da frigjør du verdifull tid så du kan konsentrere deg om å selge til dem som kommer innom.

Slipp unna masse strev

Det å lære seg SEO-metoder og tilegne seg kunnskap er veldig krevende. I tillegg så må du lære deg mye teknisk, og også være komfortabel med å kode. I tillegg til å lære deg å skrive tekster som er bra på nett.

Alt dette slipper du ved å sette bort jobben til dem som kan det. Er ikke det smart?

Så hva er unikt med SEO fra Responspartner?

Med søkemotoroptimalisering (SEO) får du en konkret SEO-metodikk bygget på vitenskaplige fakta og svært lang erfaring . Det gjør det SÅ mye lettere for deg.

Det krever lite eller ingen forkunnskaper fra deg, og gir deg langt flere potensielle kunder. Du trenger ikke å forstå det tekniske eller ha mange ledige timer for å benytte denne smarte online markedsføringsmetoden. Dette fungerer for alle bedriftseiere og firmaer.

Når du får hjelp med å bli mer synlig i Google har du den fordelen at du får mer oppmerksomhet og mer salg via Google. For folk søker etter produkter eller tjenester du tilbyr.  Da er det smart at du ligger der i toppen av Google.

Du slipper også kaste bort tid på SEO som ikke fungerer (eller ennå verre: straffer deg). Slipp å "gå i baret" og slipp unna Googles straffemetoder. Bruk en kompetent SEO ekspert til å hjelpe deg.

Søkemotoroptimalisering (SEO) er enkelt for deg å ta i bruk, og det hjelper deg på lang sikt å spare annonsekroner. Ergo gir deg bedre lønnsomhet.

Søkemotoroptimalisering gjør at dine målgruppe lettere vil finne frem til deg og bli interessert i å kjøpe fra deg og gir deg muligheten til å hente inn kunder du ellers ville gått glipp av

SEO for hjemmeside og nettbutikk

Helt fra starten i 2004 har SEO konsulenten Preben Sangvik hos oss jobbet med å få både både hjemmesider og nettbutikker til toppen av Google. Han har også utviklet nettbutikker og hjemmesideløsninger for å rangere helt i toppe, og det har de gjort!

Preben har også skrevet en bok (på engelsk) om hvordan man best mulig bør jobbe med søkemotoroptimalisering for å få flere faktiske kjøpere til en nettbutikk. Måten SEO gjøres på har enorm betydning for omsetning og inntekter. Dette gir han deg gladelig tips om!

I hans SEO guide er det tydelige og klare måter å gjøre dette på, og det har stor betydning for dem som velger å følge hans råd.

Få uforpliktende pristilbud på søkemotoroptimalisering (SEO)!

Hos oss får du et konkret uforpliktende pristilbud på søkemotoroptimalisering (SEO), slik at du vet hva du får. og hva det krever av deg.

Du får også rådgivning og hjelp med å se om SEO er en god løsning for deg - og dermed tilbud på riktig type for ditt behov.

Når du vurderer søkemotoroptimalisering så er det viktig at du får en god oppstart, og kjenner at du er i trygge hender. Målet ditt er jo å gjør at dine målgruppe lettere vil finne frem til deg og bli interessert i å kjøpe fra deg.

Benytt vår mer enn 15 års erfaring. Det gir deg muligheten til å hente inn kunder du ellers ville gått glipp av. I det inngår det gode resultater og klare lønnsomme strategier. Selvfølgelig får du personlig oppfølging, coaching og hjelp.

Send inn skjema eller ring oss på 45059000

Kontakt med oss for rådgivning, hjelp med å se om SEO er en god løsning for deg og konkret uforpliktende pristilbud.

Send inn skjemaet, så vil en av våre eksperter på hjelp med å bli mer synlig i Google sjekke over dine behov og komme tilbake med konkret løsning for ditt firma.

Uforpliktende selvsagt!

Få uforpliktende pristilbud:

Send inn skjemaet under så vil du få uforpliktende tilbud på søkemotoroptimalisering for ditt firma.
  • Hvem vil ha utført SEO?
  • Kontaktinformasjon

"Ekstremt bra søkemotoroptimering!
Nettsiden var på førstesiden av google i løpet av noen dager på alle optimerte fraser. Anbefales!

Oppsummering:
I mer enn 15 år har Responspartner AS hjulpet bedriftseiere og firmaer med strategiske og praktiske gjennomføringer av SEO-metoder i hele Norge. Gode resultater, ferdig gjennomtenkte og erfarne løsninger - og med med fokus på at det skal lønne seg for deg!

Du får:

- Unik og god SEO-gjennomføring
- Personlig oppfølging, coaching og hjelp
- Unik kunnskap innen hjelp med å bli mer synlig i Google

..som hjelper deg å få satt ditt salgsbudskap foran sultne kjøpere!

Norsk SEO byrå - topp 10 i Google

SEO firma med resultater:

Tiltrekk deg flere kunder

Sørg for at din business får den oppmerksomheten den fortjener ved å dominere i Google. De aller fleste søker etter varer og tjenester på nett, også når de tenker å kjøpe lokalt.

Øk fortjenesten

Målet ditt er å tjene mer, ikke sant?
Når vi har hjulpet deg til toppen av Google så kan du se at din business vokser fordi flere og flere finner deg. Da kjøper de mer av deg.
Så start med å vokse i dag!

Hva er SEO?

Søkemotoroptimalisering er kort fortalt begrepet som brukes når vi jobber for å plassere din hjemmeside høyere opp i det organiske søketreffet (gratis plasseringene) i Google og de andre søkemotorene.

Google er desidert størst på det norske markedet, og derfor konsentrerer vi oss om Google.

God SEO vil gi deg flere kunder. Punktum!

Hva er hensikten med søkemotoroptimalisering?

Folk søker på Google etter ALT mulig: problemer, løsninger, konkrete produkter etc. - Da må de MÅ finne deg!

Som nevnt søker de fleste på Google etter løsninger på sine problemer. Dette er viktige kunder for deg! – Folk som søker etter løsningen er nemlig motiverte kjøpere, og derfor er sannsynligheten større for at Google-besøkende vil kjøpe fra deg enn andre tilfeldig besøkende.

I tillegg opplever folk at Google “anbefaler” din hjemmeside som løsning, og dermed opplever dine kunder større grad av troverdighet for din hjemmeside når de kommer til deg gjennom en “uavhengig anbefaling” – enn om de hadde kommet gennom en reklame du har.

Kombinasjonen av overnevnte gjør at besøkende fra Google ofte kjøper din løsning, hvis andre viktige faktorer er i orden.

Pris på SEO

SEO og SEM er markedsføring. Hvordan setter du verdien på markedsføringen? Jo, ut fra resultatet!

Verdien av SEO kommer helt an på bransjen, resultatene og hvor godt din hjemmeside selger.

Hvis din hjemmeside selger normalt har du en konverteringsrate på ca 2%. (selger til 2 av 100 besøkende). Hvis konverteringen på besøkende fra Google er høyere (normalt sett er den det) kan vi regne med 3%. La oss si at et gjennomsnittssalg gir deg 1000,- i fortjeneste. Samt at Google vil sende deg 1000 unike besøkende hver måned, da vil optimaliseringen være verdt 30.000,- / måned

Hvis vi sier at gjennomsnittssalget gir deg 2500,- så vil optimaliseringen være verdt 75.000,- / mnd

Dette er forsiktige tall.

Vi har jobbet med kunder der søkemotoroptimaliseringen vi har gjennomført har vært verdt langt mer. – Så dette har vært en god investering for våre kunder.

Og det er det vi ønsker at du skal se: Investering i god SEO vil gi deg god "Return On Investment" (ROI). 

SEO ekspert gir god lønnsomhet

Hva gjør vi når vi SØKEoptimaliserer?

Det finnes hovedsaklig to hovedmetoder for søkemotoroptimalisering: On-site og off-site.

Off-site søkeoptimalisering

Off-site optimalisering handler om alt som må gjøres utenfor din hjemmeside. Det kan deles opp i flere elementer:

Linker
Hver eneste link du får inn til din hjemmeside fra andre nettsteder er med på å fortelle Google litt om din hjemmeside. Det kan være godt eller dårlig nytt for deg. Søppel-linker gir deg dårlig rangering, mens gode linker kan flytte deg til toppen av Google. Vi har lang erfaring i å skaffe gode linker inn til våre kunder. 

Sosiale signaler
Alle signaler fra sosiale medier og web 2.0 sider er likedan viktige. Det kan være en Facebook-like, en Linkedin-deling eller helt andre signaler. 

Off-site søkemotoroptimalisering er en tidkrevende prosess. Det er viktig at linkene skaffes på rett vis. 

Gjør man off-site søkemotor på feil måte kan Google straffe hardt. Gjør man det på riktig måte kan det bety gode penger i kassa for deg.

off-site søkemotoroptimalisering

On-site optimalisering

Dette handler om alt du kan gjøre med din egen hjemmeside for å fortelle Google at denne er viktig og relevant. Hjemmesiden gjøres brukervennlig og rask. Dette er med på å hjelpe dine kunder å bruke tid på din hjemmeside - og det måler Google.

"Skjult informasjon" må brukes til det fulle. Dvs. meta-tagger og bruk av formatteringer på hjemmesiden. Intern-linking betyr også en del, sammen med utrolig mange andre faktorer.

I likhet med off-site optimalisering vil on-site optimalisering gjort feil skade din plassering, mens gjort riktig bety utrolig god og billig markedsføring for din hjemmeside.

on-site SEO